Odborný výcvik frčí, i když ne na sto procent …

Odborný výcvik frčí, i když ne na sto procent …

Učit Kuchaře – číšníky bez praktické výuky je nemyslitelné, v běžném školním roce tvoří 
praxe polovinu vyučovací doby. Proto se snažíme o maximální možné propojení on-line výuky s praxí a využíváme možnosti povolení individuálních konzultací v režimu 1 žák/1 učitel. V tomto režimu alespoň jednou týdně připravujeme žáky na jejich budoucí gastronomické povolání.

Není to sice mnoho, ale alespoň takto společně usilujeme o překonání této těžké doby. V akci můžete vidět žáky 1. a 3. ročníku oboru Kuchař-číšník. Jsou moc šikovní. Hodně zdaru a sil do další práce. 😊

Už se těšíme na ochutnávky během závěrečných zkoušek!

Tags