To se určitě dozvědí naši žáci závěrečného ročníku oboru Kuchař-číšník na barmanském workshopu v baru Žlutá ponorka v Českých Budějovicích 5. března.
Náplň workshopu:
- Seznámení s reálným barovým prostředím (ukázka pracovišť, vybavení baru, dělba práce mezi barmany, hiearchie, uplatnění barmanů na trhu práce)
- Prezentace zásadních klasických koktejlů, které by měl každý barman znát
- Trendy v barové gastronomii, signature koktejly, barmanské soutěže
- Barmanský workshop – příprava 1 x short drink, 1 x long drink
Školení povede majitel baru pan Řehoř osobně společně s jedním z barmanů.
Barmanský workshop je uspořádán společně s JHK, která ho plně hradí. No není to báječné? O průběhu této super akce Vás budeme určitě informovat … a budou i nějaké fotečky.