Co je trendy v barmanství?

Co je trendy v barmanství?

To se určitě dozvědí naši žáci závěrečného ročníku oboru Kuchař-číšník na barmanském workshopu v baru Žlutá ponorka v Českých Budějovicích 5. března.

Náplň workshopu:

  1. Seznámení s reálným barovým prostředím (ukázka pracovišť, vybavení baru, dělba práce mezi barmany, hiearchie, uplatnění barmanů na trhu práce)
  2. Prezentace zásadních klasických koktejlů, které by měl každý barman znát  
  3. Trendy v barové gastronomii, signature koktejly, barmanské soutěže
  4. Barmanský workshop – příprava 1 x short drink, 1 x long drink

Školení povede majitel baru pan Řehoř osobně společně s jedním z barmanů.  

Barmanský workshop je uspořádán společně s JHK, která ho plně hradí. No není to báječné? O průběhu této super akce Vás budeme určitě informovat … a budou i nějaké fotečky.

Tags