31. 1. 2024

Studentské firmy bodují

Soutěž JA Top Logo dává studentům příležitost soutěžit v oblasti grafického designu a produkce reklamního videa svého produktu. Hlavním cílem soutěže je nejen poskytnout studentům možnost získat zkušenosti a dovednosti v oblasti designu a video produkce, ale také jim představit důležitost těchto prvků při vytváření loga a promo reklamního videa pro svůj produkt.

Soutěž má dvě kola - krajská kola a národní kolo a soutěžní práce hodnotí odborná porota. Vítězové krajských kol automaticky postupují do kola národního, což znamená, že nejlepší práce z každého kraje budou soutěžit na celostátní úrovni.

Jako škola se této soutěže účastníme již od jejího počátku. Letošní 4. ročník soutěže nám přinesl již 3. vítězství v této soutěži na krajské úrovni. Jen jednou jsme se soutěže neúčastnili. V letošním roce se do soutěže zapojili 3 naše studentské firmy BeSafe, Photomem a Printly. Hlavním úkolem bylo nejen vymyslet grafickou podobu loga, ale natočit i video, které bude dotvářet vizuální identitu každé firmy. Video muselo být v maximální délce 30 sekund a mělo 60% váhu v hodnocení celé soutěže.

Mezi hodnotiteli byly významné osobnosti z podnikatelského světa, které v oblasti marketingu něco znamenají (BP Action, Divadlo na Vinohradech, Citi, Johnson&Johnson, HP Inc, Admosphere Time, NN, JA Czech, Jihočeská Hospodářská Komora).

První místo pro rok 2024 v krajském kole získala naše studentská firma Photomem, která se bude 6. 2. 2024 účastnit národního kola v Praze.  Novinkou byla cena veřejnosti, kde se hlasovalo prostřednictvím sociálních sítí. Tuto cenu si odnesla studentská firma Printly.

Slavnostní vyhlášení se konalo v prostorách Jihočeské hospodářské Komory v Českých Budějovicích za přítomnosti zástupců JA CZECH a JHK.

 

Napsali o nás

 

 

×